Stefan Rieck

Het afgelopen jaar 2014-2015 heb ik een coachtraject gehad bij Marion Wolters. Daarvan heb ik, Stefan Rieck, als persoon – medewerker gebruik heb mogen maken. Dit traject werd mij n.a.v. werkuitval gedurende een korte periode op persoonlijk verzoek  aangeboden.

Na een kennismaking, waarin persoonlijke behoeften zowel privé als zakelijk benoemd werden is besloten een coachtraject in te zetten. Ik heb tijdens mijn traject een ontwikkeling doorgemaakt waarbij ik dingen heb leren inzien  en ook geleerd heb met bepaalde situaties in het dagelijkse leven om te gaan.
De vakbekwaamheid, kennis en vooral de persoonlijke, eerlijke en oprechte benadering vanuit Marion hebben mij 100% eerlijk laten zijn. Ik heb vanaf moment een mogen ervaren dat de deur voor mij en mijn gevoelens zowel persoonlijk als zakelijk altijd open stond. Voor de toekomst zal ik als persoon zelf met de gegeven handvaten mijn ontwikkeling de volgende fase in moeten. De geboden hulp in het afgelopen jaar, heeft hier voor mij een perfecte basis voor gelegd.

Ik kan en wil mijn coach Marion graag aanbevelen en ben zeer dankbaar voor de geboden ondersteuning welke met uitermate hoge vakbekwaamheid is uitgevoerd. Met als belangrijkste vermelding dat dit met zeer veel persoonlijkheid heeft plaatsgevonden

Stefan Rieck
KW manager
JUMBO Supermarkten