Mijn visie

 “Het gaat er niet om een ander mens te worden, maar om te worden wie je werkelijk bent”

– Anselm Grün

Voor mij is elk mens uniek en handelt vanuit zijn of haar eigen kwaliteiten, drijfveren en ambities. Vaardigheden zijn aan te leren. Om echter verder te komen dan de “tips en trucs” en een langdurig effect te bereiken is meer nodig.

Mijn drijfveer is, jou te facilitairen om het beste in jezelf naar boven te halen. Dit door je uit te dagen met kleine stapjes situaties anders aan te pakken en te ervaren: Wat brengt jou in beweging en waar liggen je ambities en uitdagingen?

Ik zet theoretische kennis samen met je om in concrete plannen van aanpak voor je dagelijkse praktijk.

In mijn aanpak wisselen theorie en praktijk elkaar af en vullen elkaar aan. Met als resultaat stimulerende en positieve gesprekken met veelvuldige praktijkoefeningen waarbij ik confrontaties niet uit de weg ga.

Ik leg me in mijn werk vooral toe op de verbinding tussen hoofd (denken), hart (voelen) en lijf (gedrag). Een goede balans tussen deze drie pijlers stelt je in staat krachtige en weloverwogen en bewuste keuzes te maken die jouw gedrag effectiever maken.
Praktisch betekent dit: proactief in plaats van reactief reageren op lastige en spannende gebeurtenissen in je dagelijkse omgeving.
Ik heb in de afgelopen jaren zeer ruime ervaring opgedaan in het in beweging zetten van mensen in een grote diversiteit aan branches en bedrijven. Dit betreft bankwezen, commerciële bedrijven, overheid, retail, gezondheidszorg.

Klanten typeren mij als laagdrempelig, enthousiast en authentiek, humorvol, praktisch, positief stimulerend en confronterend.

 schermafbeelding-2018-01-10-om-11-24-53