Integrated learning

De kracht van Integrated learning
 
Sterker dan bij het klassieke leren is Integrated learning afgestemd op het individu en de vragen die zich voordoen op de werkplek. Maar wel altijd met de individuele- en organisatiedoelstellingen als uitgangspunt. De kracht van Integrated learning is het versterken van het leerproces in de eigen werkomgeving en wordt zowel gebruikt voor maatwerktrajecten  als voor individuele leervragen.

Het coachen/trainen is geïntegreerd in het leven, werk en de doelstellingen van de client. De coach/trainer werkt via een waaier aan communicatiemiddelen zoals mail, skype, webex, telefoon, face to face gesprekken en groepsgesprekken interaktief samen met de client. De keuze van een actieve handeling( interventie) en het communicatiemiddel worden per keer afgestemd op de doelstellingen, stijl en de fase van ontwikkeling van de client.

Onderzoek toont aan dat 70 procent van het leren plaatsvindt op de werkplek. Daarnaast is bewezen dat Integrated Learning het leerproces versnelt en het duurzame gedragsverandering stimuleert. De methode helpt de client om het beste uit zichzelf te halen.

Concreet wordt het leerproces versterkt door:
 
*          De individuele leervraag centraal te stellen
*          In elke (praktijk)opdracht de link te leggen tussen leren en de   eigen praktijk
*          Het meer continu en minder plaats- en tijdgebonden te maken
*          Het inzetten van een mentor op de werkplek
Motto:
“We meet you where you are”